top of page

Dakwerken platte daken in Wilrijk

Paul Dak
platte daken - nieuw
press to zoom
1/4

Platte daken zijn de laatste jaren fel gestegen in hun populariteit, mede door de opmars van moderne bouwstijlen. Daarnaast is het platte dak perfect voor de uitbouw van woningen in welke stijl dan ook.

Paul Dak in Wilrijk is uw professional voor Platte daken

Voor het plaatsen, renoveren en herstellen van platte daken staat Paul Dak steeds tot uw beschikking. Paul Dak in de regio Wilrijk (Antwerpen). Met onze jarenlange ervaring kan u altijd rekenen op een professioneel eindresultaat.

Contacteer ons voor meer informatie!

Voordelen van een plat dak

Eenvoudige constructie

Bij een hellend dak komen heel wat timmerwerken aan te pas. Een plat dak daarentegen kan relatief snel en eenvoudig geplaatst worden.Indeling ruimte

Wanneer u de ruimte optimaal wil benutten is een plat dak de beste oplossing. Schuine wanden zijn niet nodig waardoor de indeling vrij te bepalen is.
Een dakterras aanleggen? Dit kan perfect geplaatst worden op een plat dak!

Moderne uitstraling

Een plat dak sluit perfect aan bij de strakke contouren van moderne achritectuur. Kiest u dus voor een plat dak, dan geeft dit meteen een moderne uitstraling aan uw huis.Zonnepanelen

Bij een platte daken is de hellingsgraad voor zonnepanelen optimaal. De panelen kunnen in de gewenste richting en helling geplaatst worden om een zo hoog mogelijk rendament te behalen.

bottom of page